Sanna Niemann - living it like a rockstar

02.02

Kategori: Vardag

Åker hem om fem timmar och det är kaosat i lägenheten, bara jag som gör allt i sista stunden? Ska bli supermegaskönt med jullov iaf, går inte att beskriva, aaah. Har haft dansuppvisning idag och det var roligt, men fult. Har jobbat halva helgen, varit sjuk resten, och idag var jag och Maja och åt på Thai, det var som att komma till himlen. 
night
 
Vi är så söta

SMILE.

Kategori: Vardag

 
Höll på att ta livet av mig när jag körde springamotvarandraifullfartmedenyogabollemellan-leken med Wille tidigare idag, ska se bästaste Walter Bob ikväll, och nu är det looov! Oj så fint.  

LUCIABANDY OCH EN ROLIG VECKA

Kategori: Vardag

Årliga luciabandyn i fredags blev helt okej lyckad, trist bara att det var den sista jag någonsin kommer att uppleva. Jesper, Rasmus, Frida och jag hade finaste teletubbieteamet, tråkigt nog så vann vi inte, men kul hade vi :)  
Hade världens hemskaste fml-moment igårkväll då jag insåg att mina föräldrar precis landat på kanarieöarna för en vecka i solen, och min syster stod på Scorpions sista konsert ever! Men jag är inte ledsen för det, för imorgon är solen uppe i 20 min här och jag har ett jätteskoj prov i tekikutveckling, en inlämningsuppgift tills på tisdag, halkbanan i Gällivare på onsdag (och missar fetaste julbordet i världen) och nationella i MatteD på torsdag, sedan får vi ju jullov på fredag och efter det ska jag sitta i lägenheten och ruttna i fem dagar innan jag äntligen får åka hem och äta ris med dressingen från Japan jag glömde hemma i kylskåpet, jag kommer snart bli en japan, känns underbart. Det var så mysigt med luciashow i stallet idag också! 
Puss och kram på er! 
 
Såhär sexiaga var vi!

FROM YESTERDAY

Kategori: Vardag