Sanna Niemann - living it like a rockstar

beautiful life

Kategori: Vardag

Har suttit med vrede hela långa helgen med matte och fysikböckerna, ök, ök, ök, ök! Har ändå haft en rätt så okej helg med Maja som sällskap. Gårkvällen toppade hela veckan med en stört rolig kväll med tjejerna och några fler, först hos Elisa och Linn och sen krogen, ååh jag har så fina vänner! :')
Ska åka till Narvik i morgon med skolan, har egnetligen inte tid för en heldag i Norge dock, tåget går kring 6.00 .. tagga


Träffade på Slash i helgen också och fick låna hans hatt!! Sönderredigerad blid för att jag såg störd ut på bilden hehe

sunny day

Kategori: Vardag

Sitter i soffan ute på bakongen och mår bra i solen, galet väder det är idag, så underbart!
Gick tidigare en långprommenad och följde med Thirza ner till tågstationen, nu har både hon och Ellen lämnat mig i fyra dagar, lär bli några ensama dagar här hemma med matte och fysikplugg. Har bara några fåtal prov kvar!! ska bli så galet skönt med sommar när allt skit är klart.
Om någon vet någonting som händer i helgen, hör av er!
Puss&kram




låten som går på repeat

Haha killen kan!

Kategori: Vardag

Whats your story

Kategori: Vardag

Var på en streetdance show gårkväll här i kirko, Whats your story? Sjukt bra!! Bästa dansshowen jag sett, sjukt fint budskap och tanke bakom det hela också. Ni som inte var där missade något. Resten av kvällen spenderades mest med Ellen och lite annat roligt folk här på terrassen, fin fredag!
I dag har jag pluggat kemi heeeela dagen, ska snart springa igenom dushen för ikväll blir det en massa LIVEMUSIK, taggad till tusen! Bland annat mina kompisars band Walter Bob ska spela, BE THERE!





tired

Kategori: Vardag

Det blev ett litet inpusbak av äppelpaj ikväll, världens godaste dessutom, dock så är det top secret recept, synd för er! ;)
Har haft en lång dag i skolan idag så är sjukligt trött, borde plugga och grejer men känner att jag verkligen inte orkar. Snart bara en månad kvar till loooov, har nog aldrig längtat här ifrån så mycket som nu.
Nights


^Mannen i mitt liv

Så fint

Kategori: Vardag

monday

Kategori: Vardag

Gomorron!
Har haft en härlig helg, mest hängt nere hos Ellen, även bio och middag med härliga vänner. 
Vintern har också kommit tillbaka..suger! Det är maj men ser ut som januari, det är även ljust dygnet runt, fuckad miljö. Ställer mig frågan varje dag, varför flyttade jag hit?
Var i stallet i går kväll, red sötaste Ibis och tränade på halva 10-metersvolter över meddelinjen, ååh det gick så bra, hade lite svårt med galoppfattningen i början men sen gick det så fint, han var så duktig, lycka!
Sitter och käkar gröt till tonerna av Ed Sheeran och ska snart gå iväg till skolan, lång dag idag men äsch, detta kommer bli en bra dag ändå! :)
Hugs!

The Lucky One

Kategori: Vardag

Hey! Har varit uppe med tuppen denna lördag, fråga mig inte varför. Hann inte att träna igår så gick lite senare på bio och såg The Lucky One med några tjejkompisar, perfekt tjejfilm alltså! Sjukt söt. Kan ju säga att Zac Efron måste vara en av de snyggaste killarna i världen! Se den! Gick senare på Landströms och satt där ett tag och sedan hem tills sängen! Fin fredag! Dagens planer är plugg samt middag, hoping for a nice day!

lost and insecure

Kategori: Vardag

Hey there!
Har haft en superskön långhelg med många roligheter! Har firat lite födelsedagar och vart ute på krogenpremiär med vänner, har åkt skidor en heldag i riksgränsen och har firat valborg med en massa olika folk! Dagen har bestått av ständning och en massa plugg, har ett matteprov i morgon så jag lär sitta uppe länge inatt, tur att man slipper bli trött då det nu är ljust större delen av dygnet, var tidigare iväg till affären och skaffade lite pluggkarra och cola så jag lär nog överleva. Här kommer lite pics med dålig kvalite ifrån helgen! 
hugs!