Sanna Niemann - living it like a rockstar

forever ago

Kategori: Vardag

Har stått i kök i tre hela dagar nu. Faktiskt rätt så kul, men slut blir man. Har dragit på mig värsta huvudvärken nu vilket inte är så najs, ska snart krypa ner under täcket och slå på en film och somna till den, blir fint.

Är glad för att jag fick träffa min syster i dag för första gången på riktigt länge, taggar en toppenbra midsommar med mina vänner och är lite ledsen för att jag saknar mina tjejor ifrån Kiruna, tur att Pauline är kvar där uppe ett tag till och kommer snart och hälsar på mig i några dagar under hennes lediga dagar, wiho!

Beautiful Dangerous

Kategori: Vardag

Helt arbetslös sommar, vet inte om jag ska vara glad för att jag får ta det lugnt sista sommaren i mitt liv eller ledsen för att jag kommer att vara fattigast av alla i höst. Är redan less på att gå hemma efter två dagar, får väl se hur det löser sig. 

Har suttit halva dagen och försökt rita av Slash, går väl sådär. Min käre vän Ellen skickade ett minde trevligt sms igår där hon berättade att hon såg Slash på gymmet i Jönköping, snacka om att jag hade världens hemskaste FML-moment resten av dagen. Han vill inte ens fastna på papper för mig.. FL. Får väl se ifall det blir något av det så kanske jag visar en bild på mästerverket, eller om det blir som alltid, någonting jag tillslut tar ut mina aggressioner på. 

Beautiful Dangerous - Slash Ft. Fergie

Summertime

Kategori: Vardag

Har äntligen kommit hem nu, hem till värmen. Fick en chock när jag såg hur grönt allting faktiskt är på sommaren, hade liksom vant mig med att allt var grått och trist. Hade det en så fin, rolig, underbar, fantastisk och så himla bra sista vecka, kommer sakna mina tjejer under sommaren, och inte tala om alla treor som nu sprids över hela Sverige igen, sorgligt. 

Var i stan i dag med min saknade vän Miriam och fixade lite sena födelsedagspresenter, köpte take awaysallad och satte oss på bryggan vid älven och hade det bra i solen, verkligen sommarvärme idag! Toppen på lyckoberget är nådd :) På fredag taggar vi även 18års fest! Wiho!


Lite bilder från det senaste med mina fina vänner! ♥

Walter bob!!

Kategori: Vardag


Mina kompisar är grymmast!

wild ones

Kategori: Vardag

Livet är så fint nu. En skoldag kvar, tre dagar kvar till sommarlov, åker hem om exakt en vecka och stannar i två och en halv månad. Hur skönt?
Har varit mest plugg nu på sista tiden, livet har rullat på, Maja har flyttat in och snaaaart kommer sommarkänslorna.