Sanna Niemann - living it like a rockstar

VERITY DENIAL & REMORSE

Kategori: Vardag

Hej vänner!
Allt rullar på som vanligt. Började på streetdance-kurs för nybörjare igår, man känner sig som en övervuxen fjant som står där och försöker hålla takt till musiken, men galet roligt är det! Skippade baletten ikväll, har ett hemskt schema så har inte varit hemma förän 5 varje dag så det var skönt med en kväll off, kanske var lika bra, känner mig inte så speciellt vig för att kunna köra upp benet ovanför huvudet. Tog en långpromenad med Thirza ikväll istället, gick förbi stallet och pussade på sötishästarna.
Har sovmorgon imorgon, kan inte beskriva hur skönt det kommer bli, så ska dunka Nomys nya album i hörlurarna hela kvällen, är helt såld!
PEACE OUT

LÖÖRDAAAGG

Kategori: Vardag

Tog tåget upp till Kiruna i onsdags,kallt som attan här. Har hunnit träffat mina fina vänner, varit nere och storhandlat på Kirunas stooora stormarknad, varit duktig och lagat massa mat med Thirza, kollat in alla affärer och hittat en superfin klänning, synd bara att jag måste vänta ett år med att använda den. I morgon ska jag till stallet igen, oj så jag har längtat. Har knappt sett en häst under hela sommaren, sorgligt.
Har jobbat hela dagen idag till, halv 6. Bjöd över Oscar på middag sen för jag och Thirza bestämde oss för att massproducera Thaimat. Ligger nu ensam med magont, Thirza är gos Pow och Oscar sover i soffan, fin lördagkväll. Ska gotta mig med budapestbakelsen jag fick hem från jobbet idag, YOLO (det sista var tillägnat till Pow) Puss




 
 

Safe and sound

Kategori: Vardag

Skulle egentligen ha haft mysigaste tjejkvällen med min fina vän Ida ikväll, men som alltid så blir jag sjuk. Har inget imunförsvar över huvud taget, och alltid så känns det som om jag går mot slutet, mår alltså pissdåligt, alltid. Får hoppas att det blir bättre i morgon så vi kan ses då istället. Annars så rullar väl allt på, borde egentligen plugga projektarbete men har knappast blivit av. Taggar Nelly High heels Party på fredag med min syster och hennes vänner, taggar inte att åka tillbaka till Kiruna om några veckor. Ska somna till The Hunger Games nu, har höga förväntningar, puss

Bästaste vännen i världen, så glad att du finns! ♥

oj så fint

Kategori: Vardag

 

Break in

Kategori: Vardag

Har haft en helt okej sommar, har ingenting att göra samtidigt som jag har fullt upp, så blir inte så mycket bloggande. Trist att sommaren snart är slut när den percis har börjat? Höjdpunkten var nog resan jag gjorde ner till Ellen i småland under en vecka, åkte även ner till Maja, hade en helgrym vecka med dom där nere! Har gjort en massa skoj med mina vänner här hemma också, så glad att jag har er! Kommer bli stört trist att inte Ellen är i Kiruna det sista året, trist också att alla treor har slutat. Men får försöka göra sista året till det bästa ändå, åker upp om 3(?) veckor ungefär. Ska försöka bestiga kebnekaise i höst också, spännande att se ifall det blir av, haha!

Sitter nu och lyssnar igenom Halestorms nya skiva, najsnajsnajs! Ha en fin kväll vänner! :)